top of page
IMG_2366.jpg
Skærmbillede 2021-08-08 kl. 23.55.14.png

Lysets åbenlyse mystik

På de gode dage bader vi i solens varme og på andre afværges mørket med glødepærer og lysstofrør. Lys er lige med liv. Men hvad er lys egentlig?

Vi får et glimt af dens natur, når en solstråle vinkles gennem et støvfyldt rum, når en regnbue dukker op efter en storm, eller når et sugerør i et glas vand forskyder dimensioner og størrelsesforhold for vores blotte øje. 

Lys er på én gang både åbenlyst og mystisk, og i virkeligheden en gåde, vi stadig har foran os at løse.

Lys er en kosmisk manifestation - en form for kosmisk energi. Det lys, som Solen udsender, bliver på jorden oplevet som "hvidt lys".

 

I virkeligheden er hvidt lys en sammenblanding af alle de farver, et menneskeøje kan se, selvom lyset indeholder også farver vi ikke kan se (fx ultraviolet, røntgen og infrarød mm.).

 

Lys kan betragtes som bølger: Kvantefysikken forklarer lys som elektromagnetiske bølger af forskellige bølgelængder. De forskellige farver har hver deres bølgelængde, og hvidt lys er sammenblandingen af en masse forskellige bølgelængder.

Stråling fra Solen bliver enten absorberet eller reflekteret af det, den rammer. Når strålingen 'kastes tilbage' er der tale om en refleksion. 

Solens lys indeholder altså alle farver, og regnbuen er et et fænomen, hvor hvidt lys fordeles (nedbrydes i bestanddele), og de forskellige farver ses så på grund af lysets brudte bølgelængder. Præcis som det ses når solstråler rammer en dugvåd tåge eller et prisme af krystalglas.

Lysets forskellige bølgelængder svinger med forskellige frekvenser. Hvidt lys rummer hele serien af farvevibrationer i sig.

1F8D0481-5373-41B9-B161-20F956E898E3_edi

Vibrationerne fungerer som strømme af vital kraft, der rummer umålelig og uendelig energi. Farver er altså en egenskab af liv. En livskvalitet. En tilstand af lys-vibrationer, defineret som lysende stålingsenergi.

 

Denne energi indeholder særlige og generelle funktioner, som kan bringes længere ind i livet, hvis man forstår at værdsætte og nære den. 

Lysets farver indeholder aspekter, som hver på hver sin måde helbreder, oplyser, inspirerer, tilvejebringer, vitaliserer og forsyner os med kosmisk energi. 

 

Glares mission er at give lyset frit spillerum. Det ved at harmonisere universets vibrationer og øge sanselige sensationer, når vi bringer lyset længere ind i vores liv. 

Solfangeren som

Glare's bidrag

Alle solfangere er håndlavede af genanvendte krystaller, ædelsten og perler. Hver og en er unik i sammensætningen, og fremstilles fra et lille lyst hjem i smilets by.

 

Den forgyldte solfanger løfter energien i ethvert belyst rum, og særligt med en vinduesplacering vil solens gavmilde kraft omdannes af prismen til små, dynamiske lyspletter og regnbuer, som danser på alle nærliggende overflader i. Det er på den måde, at solfangeren tilfører nye, livlige dimensioner i den fysiske verden, der omgiver os.

Missionen er i sin reneste form at dele ud af den umiskendelige glæde, som lyset bringer med sig.

 

I ønsket om at bringe universet taktile energier tættere ind i livet, får stemningsfyldt indretning ny betydning med Glare.

23E3D6AF-B2A5-4AE9-AEE4-DA291CE352AD_edi
bottom of page